Nu öppnar vi igen!

Vi har en längre tid haft frågefunktionen avstängd, men nu öppnar vi igen. Ställ din fråga under rätt lektion, och var kortfattad. Vissa frågor kan vi dock inte besvara, t ex a ombyggnads- och renoveringsfrågor av teknisk art, eller konflikter grannar emellan.

Vi kommer även uppdatera våra lektioner, och komplettera med några nya. Vi tar tacksamt emot bidrag, Swishkonto 1233 943 693, du som uppskattar vår Borättköparskola!

Men framför allt glöm inte vår pålitliga Upplysningstjänst, om du står i begrepp att köpa bostadsrätt!

2 svar till “Nu öppnar vi igen!“

  1. Anonym skriver:

    Glädjande att se din sida fortfarande är vid liv.

    Om du sitter i styrelsen i en HSB-Brf så skulle jag tro att du fått tidningen ”HSB Uppdraget”. Läs på sidan 45 så ser du en HSB chef som pratar om ”underhålls- och amorteringsutrymme” som viktigt nyckeltal i årsredovisningen. Vet inte om begreppet/nyckeltalet är din idé eller ej, men om den är det verkar dina tankar ha spritt sig.

    • Tack för tipset! Jo, jag har också läst detta, och kan bara konstatera att det är taget / direkt kopierat från lektionerna på Borättköparskolan. Trots att allt vårt material är upphovsrättsskyddat, och begreppet ”underhålls-och amorteringsutrymmet” dessutom varumärkesskyddat. Vi kommer naturligtvis kontakta HSB och kräva rättning, och ersättning. Det är inte första gången tidningar och företag kopierar våra idéer. Samtidigt är det ju roligt att våra beräkningsteorier anammas av alltfler. Fortsättning följer…

Lämna ett svar